t Dorpsterras blijft open onder voorbehoud van vergunning verlening en mogelijkheden van het RIVM.

ALLE INFORMATIE DIE JE NODIG HEBT

Voor een terras bezoek zonder zorgen

Veel gestelde vragen over 't Dorpsterras

Wij blijven open! ‘t Dorpsterras is een evenement (geen terras) en daardoor mogen wij open blijven met entertainment. Het gehele evenemententerrein is ingericht op 1,5 meter. Daarnaast dien je bij binnenkomst een gezondheidscheck te doen. Wij willen u vriendelijk verzoeken ook te blijven zitten op uw stoel. Voor iedereen is een stoel beschikbaar.

Nee, testen voor toegang is niet nodig om het terras te betreden.

Alle shows van ‘t Dorpsterras zijn vanaf 18 jaar of ouder. Aan de deur wordt actief gecontroleerd op leeftijd. ID Fraude is strafbaar en wordt gemeld bij de politie.

Het Nederlands weer blijft altijd een raadsel. Het ene uur is het 28 graden met vol op zon en een half uur later kan het ineens met bakken uit de hemel vallen. Niks is zo vervelend als je lekker op het terras zit en er komt een “buitje” over. Daarom hebben wij het terras voor het grootste gedeelte overdekt. Zodat je tijdens een zomerse bui toch droog kan zitten.

Een foto zegt meer dan duizend woorden. We vinden het dus ook te gek als je jouw ervaring van ‘t Dorpsterras deelt op social media. Gebruik #DORPSTERRASUDENHOUT of #DTU2021 om ons te vinden op Facebook en Instagram! Het meenemen van eigen fotoapparatuur is toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft. Selfiesticks zijn tot een meter toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, mail dan naar vragen@dorpsterras.nl voor een persaccreditatie.

Problemen met je ticket of krijg je deze niet meer gevonden? Neem dan contact op met onze ticket provider Paylogic. Ook als er iets verkeerd is gegaan met het bestellen van de tickets kan je bij hen terecht voor vragen. Je kan ze bereiken via deze weg.

’t Dorpsterras is goed toegankelijk voor rolstoelen.

Het is zeker mogelijk om met een grote groep een programma bij te wonen, of op een andere dag, buiten de genoemde data het terras te huren. Neem voor meer informatie contact op via email: vragen@dorpsterras.nl

Je kan parkeren op het Tongerloplein. Dat is een grote gratis parkeerplaats gelegen naar de Theaterplaats waar ons terras gelegen is.

Dit verschilt per programma onderdeel. Kijk bij het programma om deze informatie in te zien.

De toegangsprijs verschilt per show. Bekijk ons programma en ticketshop voor de actuele prijzen.

Vooraf kan je niet bepalen welke tafel je reserveert. Zodra je het terras betreedt mag je vrij plaatsnemen aan een tafeltje. Zorg er dus voor dat je er op tijd bent om de beste plekken te bemachtigen.

Het is mogelijk een tafeltje voor 2, 3 of 4 personen te boeken. Ben je met 2 personen, dan is er een mogelijkheid dat je wordt geplaatst bij 2 andere personen.

‘t Dorpsterras is aan weersomstandigheden onderhevig. De Organisatie kan tot 24-uur voor aanvang van een bijeenkomst besluiten deze, vanwege slechte weersvoorspellingen, te annuleren. Mochten de weersomstandigheden het opengaan van de Locatie verhinderen, dan wordt de bijeenkomst verplaatst naar een later moment. Restitutie is daarom niet mogelijk. We nemen 24 uur voor aanvang contact met je op, wanneer afgelasting door het weer dreigt. Het risico op slechte weersomstandigheden ligt bij de Bezoeker, mits bijeenkomst niet 24-uur vooraf geannuleerd wordt.

Eten en drinken is te bestellen via ons bestelsysteem. Op je tafeltje zit een QR code die je kan scannen. Daarmee kom je op een website met ons assortiment. Maak een keuze en voeg dit toe aan je bestelling. Zodra je bestelling compleet is kan je direct betalen via internet bankieren op je mobiele telefoon. Zorg er dus voor dat je een bankpas reader o.i.d. in de buurt hebt indien nodig.

Zodra je bestelling is geplaatst komt deze vanzelf naar je tafel toe. Blijf dus rustig achterover zitten en wacht op je bestelling.

De veiligheidsmaatregelen kunnen per moment verschillen. De regelgeving omtrent deze richtlijnen kan per 2 weken veranderen. De organisatie hanteert altijd de meest actuele maatregelen die voorgeschreven zijn door het RIVM, de gemeente en de Veiligheidsregio.

Het toilet bevindt zich binnen in ’t Plein. Op het terras staat aangegeven hoe je daar kan komen. Het toilet is volledig volgens de RIVM-richtlijnen en recentelijk vernieuwd. De capaciteit is meer dan voldoende waardoor er geen rijvorming zal ontstaan.

Een tafel kan je reserveren in de vorm van een tafel voor 2, 3 of 4 personen. Het is mogelijk bij een reservering voor 2 personen dat er nog 2 andere personen aan dezelfde tafel plaatsnemen.

Reserveren kan via de ticketshop.

Vooraf kan je niet bepalen welke tafel je reserveert. Zodra je het terras betreedt mag je vrij plaatsnemen aan een tafeltje. Zorg er dus voor dat je er op tijd bent om de beste plekken te bemachtigen.

Dit jaar zijn er 5 weekenden Dorpsterras in de maanden juni, juli en augustus.

Weekend 1: 18 t/m 20 juni
Weekend 2: 2 t/m 4 juli
Weekend 3: 16 t/m 18 juli
Weekend 4: 30 juli t/m 1 augustus
Weekend 5: 13 t/m 15 augustus

Ons terras bevindt zich op de Theaterplaats in Udenhout. Nabijgelegen straten zijn de Van Heeswijkstraat, Kloosterpad en Slimstraat. Ons terras is te bereiken vanaf de N65, A65 en de N261.

Vanaf Tilburg Centraal is Udenhout te bereiken via lijnbus 9.

Antwoord niet gevonden? Stel ons jou vraag hieronder.